Categorie
NEWS SYMPOSIUM

Albanian artist Genti Tavanxhiu won the first prize at Tehran

Albanian artist Genti Tavanxhiu  finish first at 8th Tehran International Sculpture Symposium The works created at the 8th Tehran International Sculpture Symposium (ended May 14) will remain at Milad Tower in Tehran until June 21 for public viewing. Among the travertine works is a 280 cm tall piece ‘Fragile’ by the first-prize winner of the […]

Categorie
NEWS

Artisti shqiptar, Genti Tavanxhiu, vlersohet me çmimin e parë

Artisti shqiptar, Genti Tavanxhiu, vlersohet me çmimin e parë në edicionin e tetë të Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturës në Teheran me skulpturën “Fragile” Fragile, eshte punimi i fundit i artistit i gdhendur ne gur 280cm  i lartë ku methjeshtësinë dhe pastërtinë e formës trasmeton Ritmin që është shpërndarë me anë të formave gjeometrike të paraqitur […]

Categorie
NEWS SCULPTURE SYMPOSIUM

Hypnos Travertine h 300 cm, 2014 Iran

    “Hypnos”, Travertine h 300 cm, 2014,Mellat Park, Teheran, Iran. Hypnos lives in a cave, whose mansion does not see the rising, nor the setting sun, nor does it see the “lightsome noon.” At the entrance were a number of poppies and other hypnotic plants. His dwelling had no door or gate so that […]