SALLONI I VJESHTES 2017 – Shkoder (Albania)

SALLONI I VJESHTES 2017 – Shkoder (Albania)

Në Galerinë e Arteve të Shkodrës u përurua ekspozita tradicionale e artit pamor “Salloni i vjeshtës”2017, edicioni i 11-të. Ky aktivitet u kuruar nga Sidi Kanani dhe Suzana Varvarica Kuka dhe është pjesë e programit të eventeve të Bashkisë së Shkodrës kushtuar Festës Kombëtare të Pavarësisë.

Në këtë ekspozite u prezantua me pikturen e tij  ‘ test 17 ‘ , akrilik në karton me madhesi 52 x 37 cm  edhe  artisti  Genti Tavanxhiu  .

admin
NEWSPAINTING